Tjänster

PDR – Paintless dent removal

Våra tekniker använder specialverktyg för att massera ut bucklorna från insidan av dörrar och paneler. Eftersom tekniken är helt fri från traditionell lackering så behövs varken färg eller spackel därför behåller er bil originallacken och ni slipper nyansskillnader. Vi åtgärdar även skador på plast exempelvis stötfångare och mindre repor.

Hagelskador

Efter att en hagelstorm dragit förbi kan väldigt många bucklor uppstå över hela bilen. Vi har lagat många hagelskadade bilar både i Sverige och även utomlands och detta med perfekt resultat. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag vid borttagning av hagelskador. Hör av er till oss så kontaktar vi ert försäkringsbolag så vi kan ge ett prisförslag. Vanligtvis tar det cirka 1-4 dagar beroende på omfattning.

Snö- isras från tak

Oftast upptäcker kunder dessa skador långt efter händelsen och kan därför inte göra någon anmälan. Bilen är oftast täckt med snö eller att det är väldigt mörkt så bucklorna inte syns. Vi tar oss an dessa skador som oftast är av större och mjukare karaktär än andra bucklor. Bli inte förskräckta utan kontakta oss direkt för att få ett prisförslag.

Vad vi inte lagar

Skador som har förstört lacken bör åtgärdas hos en lackfirma.
Är ni osäkra på om lacken skadats så kan ni visa upp den på vår verkstad.

Event

Vi medverkar gärna vid olika typer av arrangemang som bilträffar, racingdagar eller andra samarbeten. Hör av er till alexandr@dentmaster.se om ni vill att vi finns representerade.

Företagsavtal

Är ni större vagnparksägare, leasingbolag, bilhandlare kommun eller statliga verk kontaktar ni vår företagsansvarig för mer information om våra företagstjänster. Vi vänder oss självklart även till mindre företag som önskar genomgång av bilarnas bucklor.

Företagssäljare

Alexandr Zhmylev
Tel +46 (8) 651 36 03
Mobil +46 72 872 84 82
alexandr@dentmaster.se